HTML

A legnépszerűbb bejegyzés

  1. Műanyag lambéria felrakás
    Műanyag lambéria felrakásHázilag megoldható a műanyag lambéria felrakása - tanácsok Lambéria felrakása házilag Csak el kell határozni. Ha már lambéria, akkor legyen műanyag. Ha pedig már műanyag lambéria: rakjuk fel...

A legutóbbi bejegyzés

  • Hőszigetelt télikertek. Ajtó-ablak
    Hőszigetelt télikertek. Ajtó-ablakTolóajtó, üvegfal szigetelése a télikertben A télikerti tolóajtók és üvegfalak védelme hőszigetelt konstrukcióval nemcsak a hőmérsékletet befolyásolja, hanem a fűtési költséget is csökkenti....
  • Ablakok szerelése a teraszbeépítésnél. Télikertek
    Ablakok szerelése a teraszbeépítésnél. TélikertekMűanyag-ablakos mobil télikertek A télikertépítés leggyorsabb módja a terasz beépítése műanyag ablakelemekkel. Kültéri teraszok burkolatán percek alatt összeszerelhető a mobil télikert. A...
  • A télikert vagy szép vagy praktikus?
    A télikert vagy szép vagy praktikus?Télikert fajták - típusok - stílusok A szembeállítás téves. A télikert tervezés során lehetséges a praktikum és az esztétikum összeegyeztetése, mi több: ezek egymást kiegészítő és feltételező...

Télikert, teraszbeépítés

Télikertépítés: tervezés, gyártás és beszerelés - Bp

Budapesten és Magyarország teljes területén, továbbá Szlovákiában és Ausztriában épít télikerteket egy magyar vállalkozás. Téli kert építés: üvegszoba egzotikus növények számára. Hőszigetelés, árnyékolás, szellőztetés: a télikertek működtetésének fontos attribútumai. Téli kertépítés - lehetőleg nyáron. Szobakert, növényszoba a lakásban. Üvegházhatás és hőelnyelés: energiatakarékosság. Télikert gyártás, építés garanciával, egyedi tervek alapján.

 

téli kert, üveg ház

Műanyag nyílászáró Seo

Ipari műanyag termékkategória

Szögletes folyadéktároló: lapos műanyag tartály, vízgyűjtő hordó

Kármentő tálcák. Ablak - télikert projekt

Google weboptimalizálás

 Más keresőmarketing projektumok

Budapest Marketing

Télikertek tervezése, gyártása és beszerelése Budapesten és vonzáskörzetében - internet marketing specialista

Műanyag nyílászáró - ablak

Télikertépítés Budapest, ivóvíz fertőtlenítés

Kiváló minőségű hőszigetelő műanyag ablakok, ajtók és speciális nyílászárók télikert építés céljára. Bejárati ajtó és ablakcsere Budapesten és környékén, továbbá vidéken és bárhol Magyarország területén vagy akár külföldön is. Hőszigetelés és garanciális biztonság magas fokon, elérhető áron, olcsón. Akciós műanyag ablak nagy választékban, minden méretben, színben - ingyenes házhoz szállítással. Lakberendezés műanyag télikert-ablak beépítésével. Ablakszerelés. Légmentesen illeszkedő nyílászáró műanyag ablak. Vákuumablak, vákuumajtó, ablak, ablakkeret, ablaktábla, ajtó, ajtókeret, ajtótábla, nyílások zárása, zsanér, illeszkedés, nyílás elzárása, nyílászáró szerkezet. Az ablak szárnya, kerete, tokja. Ablaküveg, ablak üvegezése. Fából és fémből készült ablak a világra, világ szeme a műanyag ablakra, amely megtakarítást eredményez a fűtési szezonban, műanyag lambéria felrakása , pvc lambéria, műanyag lambéria árak, műanyag lambéria felrakása házilag - műanyag csövekben vízfertőtlenítés

Szövegírás - PR cikk írás

Profi szövegíró munkatársak, honlapszövegírás határidőre, PR-cikkek elhelyezése magas PageRank értékű optimalizált honlapokon, keresőmarketing célú, a Google linképítés legális módszerét követő prcikk írás, elhelyezés

Laptop szerviz Budapest

Hordozható számítógépek javítása budapesti szerviz műhelyben. Laptop billentyűzet szerelés, műanyag alkatrész csere ingyen.

Műanyag, ipari tűzi víz tározók

műanyag télikert 2020.04.20. 10:50

Földbe ásott vízszintes tartályok

vizszintes-muanyag-tartaly.jpgAz ipari létesítmények, telephelyek fontos része a tűzi víz tározó, melyet modern műanyag tartály alkalmazásával tökéletesíthetünk. A törvényi előírások betartása teszi kötelezővé a tűzoltáshoz szükséges vízmennyiség biztosítását, melyet tartályok vagy medencék segítségével valósíthatunk meg. A földbe ásott vízszintes tartály azért lehet jó választás, mert a területrendezés szempontjából kényelmes megoldás, és nem megy a zöldfelület kárára sem.

A tűzi víz tározók típusai:

  • földbe ásott vízszintes vastartály
  • földbe ásott vízszintes műanyag tartály
  • nyitott medence
  • zárt medence
  • földbe ásott függőleges vas- vagy műanyagtartály
  • földfelszíni tartály.

A földbe ásott műanyag tűzi víz tározó kiépítése

A korábbi gyakorlattal ellentétben a víztározókat már nem ássák egyszerűen a föld alá, elhelyezésüket kiépített kamrában végzik, ez nemcsak az élettartamot növeli meg jelentősen, hanem a kiszolgálást, karbantartást is leegyszerűsíti a szolgáltatást végzők számára.

A műanyag tartály nemcsak könnyebb, ezért könnyebben telepíthető, de a fém tartállyal ellentétben nem korrodálódik. A kiépített kamra elkészülte után pillanatok alatt behelyezhető, a szivattyú beépítése után használatba vehető.

Vízszintes vagy függőleges műanyag tartály?

A tűzi víz tározó kiépítése során azért a vízszintes tartály alkalmazzák előszeretettel, mert lényegesen kisebb gödörmélységet igényel, a vízvételezés során nincs szükség mélyemelésre a szivattyúkkal. A vízszintes műanyag tartályt lehetőség szerint téglával vagy blokkal kirakott gödörbe, kamrába végezzük, így nem kell külső behatásoktól tartani.

A zárt víztározó előnye, hogy egyszerűbben tisztán tartható, a megfelelő szűrők beépítésével megakadályozható mindennemű szennyeződés bekerülése, rendszeres fertőtlenítési szolgáltatás igénybevételével pedig az algaképződés is megelőzhető.

Oltóvíztartályok méretezése

A műanyag vízszintes tartályok rotációs öntési technológiával készülnek, ezért strapabírók, képesek a nagymennyiségű oltóvizet is biztonságosan tárolni. A vízszintes elrendezés azért is fontos, mert a rendelkezések értelmében a tartály alja nem lehet mélyebben 7 méternél a talajszinttől. Az ipari létesítmény méreteitől és az előírásoktól függően lehet 30 ezer litertől egészen 100 ezer literig.


Műanyag, ipari tűzi víz tározók. Az ipari létesítmények számára a tűzoltáshoz szükséges vízmennyiség tározását, földbe ásott vízszintes műanyag tartály segítségével biztosíthatjuk törvényesen és szakszerűen. A legtöbb látogatónk az alábbi témák iránt is érdeklődést mutat: szolgáltatás ára, gyártási technológia, műanyag tartály kezelése, termék ára, ivóvízkezelés az iparban, oltó víz tárolása, ipari létesítmények berendezése, víztározás kivitelezése.

H.Cs.

Címkék: technológia műanyag tartály

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyag-ablak-nyilaszaro.blog.hu/api/trackback/id/tr717927591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása